06 - 28 17 28 45 marcel@humanimpactnl.nl

Daarom is opleiden het mooiste vak!

door | 20 oktober 2023 | Coaching

Als ik van dichtbij getuige mag zijn van zoveel talent en passie voor het scheidsrechtersvak, dan voel ik me niet alleen vereerd, maar ook enorm bevoorrecht. En zeker als de verwachtingen later blijken uit te komen, hè @Martijn Vos? 😉 ⚽️

Hartelijk dank aan Vincent Zoomers voor de tijd en aandacht die hij besteed heeft aan onze mooie scheidsrechtersvereniging, de 100-jarige hashtagDSVenO. Je hebt een prachtig artikel opgetekend!

Hierbij in het bijzonder een open uitnodiging aan alle verenigingsscheidsrechters uit Deventer en Omstreken om onze club aan de Keurkampstraat eens op donderdagavond te bezoeken. Wees welkom!

Voor lezingen of workshops bij uw vereniging kunt u altijd contact opnemen: info@dsveno.nl of 06 2817 2845.

Over Marcel van Schalkwijk

Oprichter en eigenaar Marcel van Schalkwijk begeeft zich graag op het onderwijsspeelveld voor een wezenlijke, effectieve en duurzame verandering die aansluit bij mens en organisatie. Zijn ervaring ligt primair in interim-management, maar ook projectmatige opdrachten als leidinggevende, trainer, (job)coach, onderwijsadviseur of sparringpartner. zijn goed mogelijk. Zijn achtergrond als re-integratieconsulent is een plus. Naast deze werkzaamheden is hij op aanvraag ook beschikbaar als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand, presentator of dagvoorzitter.

Lees mijn verhaal

Hoe kan ik je helpen?