06 - 28 17 28 45 marcel@humanimpactnl.nl

BABS Deventer

Ik hou van een feestje! Als BABS is het elke keer weer een groot genoegen als ik het huwelijk van een aanstaand echtpaar mag inzegenen. Als ik op een heel persoonlijke wijze mag bijdragen aan een onvergetelijke dag en van zo nabij getuige mag zijn van het intense geluk tussen twee geliefden, voel ik me meer dan bevoorrecht.

Ik zal er dan ook alles aan doen om het voor het bruidspaar en alle aanwezigen tot een geweldige happening te maken.

Daarvoor neem ik eerst de tijd om met jullie persoonlijk kennis te maken. Ik vind het heel bijzonder dat ik ‘jullie verhaal’ mag beschrijven op de gelukkige dag. Daarvoor is het nodig dat ik meer van jullie te weten kom en daar nemen we rustig de tijd voor.

Als je een bruiloft wilt, die niet zo traditioneel of standaard is, maar net even anders dan alle andere, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Door creatief, origineel, inspirerend en persoonlijk te zijn, zal jullie huwelijkse inzegening je nog heel lang bijblijven.

Als je voor mij als BABS kiest, heb je een gewaagde keuze gemaakt voor een feestelijke dag met een avontuurlijk tintje als voorbode op jullie huwelijk. Ik wens jullie een fantastische dag toe en daarvoor is alles bespreekbaar. Wat ik daarvan maak… dat blijft natuurlijk een aangename verrassing!

“Super bedankt dat wat je gisteren voor ons hebt betekend, ons kado is van jou… Eric en ik waren allebei een beetje stil toen we je kaart lazen. Nogmaals Marcel, ONTIEGELIJK bedankt voor de mooiste dag van ons leven, daar heb jij een groot deel aan bijgedragen 🙏❤”

BABS in o.a
Hoe kan ik je helpen?