06 - 28 17 28 45 marcel@humanimpactnl.nl

Veelzijdig en inspirerend impactmaker

In 2014 ging het roer om! Na 15 jaar lesgeven in het Voortgezet Onderwijs en voor de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond, voelde ik dat ik meer van betekenis wilde zijn. Ik haalde het beste in mijn leerlingen boven, kon er heel fijn mee werken, maar ik merkte dat ik voor een te kleine doelgroep het verschil kon maken.

Mijn ambitie dreef me naar managementfuncties in het onderwijs, maar al snel kwam ik erachter dat ik voor veel meer mensen van invloed wilde zijn. Mijn belangrijkste drijfveer was plezier halen uit ontwikkeling en groei. Ik wilde mijn invloed niet beperken tot slechts één VO-school, maar ik wist dat ik in heel Nederland zinvolle dingen te brengen had, op verschillende gebieden.

Alle skills die ik in mijn leven van jongs af aan geleerd heb, komen samen in mijn werk als interim schoolleider, als trainer voor docenten en als coach voor collega’s en talenten die hun eigen top willen bereiken, in hun werk, sport of hobby. Zelfs mijn ervaring als loopbaancoach en de rijke ervaringen die ik aan beide zijden van de sollicitatietafel heb opgedaan, bewijzen hun meerwaarde hierin. Het is een compleet palet aan ervaring, vaardigheden en kennis, dat me helpt de juiste begeleiding te bieden naar een veel gelukkiger leven. Sinds ik dit werk doe, bruis ik van de energie en kan ik veel meer aan dan ik me ooit had kunnen voorstellen.

In onderwijsland heb ik mijn sporen inmiddels dubbel en dwars verdiend: een belachelijke bak aan (levens)ervaring, van hoog tot laag, van links tot rechts; er is weinig wat niet bekend is voor mij, juist doordat ik meer dan 100 scholen (en meer dan 1000 collega’s (!) in het land heb kunnen verder helpen, op verschillende gebieden.

Wat centraal staat, is persoonlijke groei, inspireren, jezelf zijn, lef en vooral: plezier. Deze combinatie is het fundament onder Human Impact NL. Alle interim-werkzaamheden, trainingen, workshops, coaching en begeleiding is ontwikkeld vanuit deze basiswaarden, omdat dit in het doelgroeponderzoek factoren bleken te zijn, die van doorslaggevende betekenis waren voor de deelnemers. Er was simpelweg een enorme behoefte aan!

Na gedegen onderzoek en ontwikkeling kunnen we putten uit een schatkist aan waardevolle inspiratiebronnen, bewezen effectieve methodes, aansprekende werkvormen en doorslaggevende strategieën: op korte termijn merken betrokkenen direct verschil; op de lange(re) termijn werkt het door in de organisatie en werk je aan duurzaam plezier en blijvende energie. Het heeft een bewezen positief effect op de werkcultuur.

Intuïtief en in overleg maken we keuzes over wat het beste past bij deelnemers, teams of organisaties. Of dat nu Deep Democracy, DISC, Iki-gai, Matrix of TMA is; het kan allemaal. We trekken de juiste registers open om jou binnen afzienbaren tijd in de juiste richting te krijgen. Individueel kan dat al binnen drie maanden; met teams is meer tijd nodig, maar ook dan ontstaat er nieuwe energie, flow en (werk)geluk en dat werkt door in alle denkbare levensgebieden. En, niet onbelangrijk: de organisatie profiteert ervan mee, want alle collega’s zijn werken zichtbaar efficiënter en blijven langer gezond aan het werk.

Toon lef, doe jezelf een enorm plezier en informeer bij ons naar de mogelijkheden! Of doe de ludieke gratis test op onze website. We helpen je graag!

Oprichter en eigenaar Marcel van Schalkwijk begeeft zich graag op het onderwijsspeelveld voor een wezenlijke, effectieve en duurzame verandering die aansluit bij mens en organisatie. Zijn ervaring ligt primair in interim-management, maar ook projectmatige opdrachten als leidinggevende, trainer, (job)coach, onderwijsadviseur of sparringpartner. zijn goed mogelijk. Zijn achtergrond als re-integratieconsulent is een plus. Naast deze werkzaamheden is hij op aanvraag ook beschikbaar als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand, presentator of dagvoorzitter.

Hoe kan ik je helpen?