06 - 28 17 28 45 marcel@humanimpactnl.nl

De Schalkse School

Van ’te druk’ naar nieuw geluk!

Een beetje werkdruk houdt je scherp, maar teveel druk is ziekmakend. Human Impact NL helpt je van je werkdruk af en zorgt voor meer plezier in je werk, want in onderwijsland is de druk onnodig hoog (zie bron).

Human Impact NL biedt zowel voor individuele werknemers als voor onderwijsteams resultaatgerichte en toch luchtige, ‘schalkse’ training en coaching aan. Een rijk palet aan trainingen, workshops en werkvormen hebben al veel collega’s geholpen. Een greep uit de mogelijkheden:

N
Je talent… is wie je bent (keynote)
N

Waar zijn we nu helemaal mee bezig? (over talentontwikkeling, fixed & growth mindset)

N
Omgaan met weerstand/stress
N
Expert examinering

“Bijna 40% van de collega’s in het onderwijs ervaart serieuze werkdruk of stress.”

Stress is beroepsziekte nr. 1 en dat houden we met elkaar in stand. Een beetje druk is niet erg, maar teveel stress is totaal onnodig; dat kan ècht anders!

Bron: AOB, 2021

Ben jij één van die hardwerkende collega’s?

HUMAN IMPACT NL is er om deze collega’s op een prettige, ontspannen (schalkse) manier te begeleiden naar meer werkplezier. Aanvankelijk begeleid, maar je bent professional, dus kan je dat op termijn ook zelf en daar werken we naartoe. Geen quick fix, maar een duurzame verandering met als resultaat: vol energie naar school en voldaan weer naar huis. Goed voor werknemer èn werkgever.

Eerst een zorgvuldige intake en praktische analyse op een plezierige, ongedwongen wijze, daarna een praktische aanpak op maat. Daar word je blij van! Velen gingen u succesvol voor, individueel of in teams. Lees de reviews over de trainingen, workshops of 1-op-1 coaching m.b.v. de IPA/OMWEN-methode.

“Marcel was afgelopen jaar de beste persoon op deze plek die ik me had kunnen wensen. Werkend vanuit mooie drijfveren: pragmatisch, procesgericht, relatiegericht en de juiste focus op prioriteiten. Hij zorgt hiermee voor verbinding en enthousiasme in het team. Dat zijn gevoel voor humor mij daarnaast enorm aanspreekt is uiteraard mooi meegenomen. “

Sietse Planting
Teamleider Vmbo bij Aeres

Vertrouwd door onder andere
Hoe kan ik je helpen?