06 - 28 17 28 45 marcel@humanimpactnl.nl

De Beste Job

Dagelijks meer werkplezier!

Zit je sinds kort thuis of heb je een baan, maar ben je niet gelukkig meer in je werk? Heb je het te druk? Voelt je reistijd steeds langer? Twijfel je of je nog wel het juiste werk doet of zit je in een sleur van elke dag hetzelfde? Zie je op tegen een nieuwe werkdag?

N
Niet meer helemaal happy met je werk?
N
De persoonlijke begeleiding stemmen we in goed overleg met elkaar af
N
Zowel mogelijk in je eigen werk als naar ander werk. Succes gegarandeerd!
N
Coaching on the job is mogelijk

 Veel mensen hebben niet bewust genoeg gekozen voor de baan die ze nu hebben.

Ze zijn erin gerold of waren blij met een vaste aanstelling. Maar dat contract alleen is niet zaligmakend, verre van dat.

Doe jezelf een plezier en investeer in een check up: de TMA (Talent Motivatie Analyse). Door het invullen van deze wetenschappelijke vragenlijst, ontdek je wat jouw drijfveren zijn en waar jij van AAN gaat! Je ontvangt een uitvoerige, persoonlijke rapportage van jouw talenten en kwaliteiten en we kunnen inzoomen op je ideale baan en werkomgeving.

Twijfel jij of je nog wel zo blij wordt van je werk?

Neem contact op met HUMAN IMPACT NL en we gaan samen aan de slag om je aan de juiste baan te helpen. Dat kan al binnen drie maanden, maar als je er meer tijd voor wilt nemen, kan dat uiteraard ook. Wij dragen de mogelijkheden aan; jij bepaalt de route en het tempo.

Weet je al wat je wilt, maar wil je hulp bij je CV en je motivatiebrief? Of wil je oefenen in solliciteren of pitchen? Ook daarbij kunnen we jou helpen met een zorgvuldig ontwikkelde, effectieve CV-scan en sollicitatiebegeleiding. Misschien is een van onze succesvolle workshops wel iets voor jou.

We gaan niet voor de snelle oplossing, maar voor een duurzaam resultaat. Mèt baangarantie! Je krijgt concrete, waardevolle tips en feedback van een ervaren professional, die jou persoonlijk begeleidt. Misschien is de workshop ‘Van koffiepraat tot killerpitch’ wel iets voor jou. 

“Ik vond het wat spannend om een man als begeleider te hebben maar Marcel heeft mij ontzettend goed geholpen tijdens het traject. Ik had al snel door dat hij mij echt wilde helpen. Hij geeft goede adviezen, heeft een luisterend oor en kon goed inschatten wat ik nodig had. Ook was hij goed om een spiegel voor te houden wat natuurlijk niet altijd leuk is maar daar heb ik veel profijt van gehad. Wat ook belangrijk was is dat hij mij het gevoel gaf alles in mijn tempo te mogen doen. Ging het wat te snel? dan keken we naar oplossingen. Al met al ben ik dus erg tevreden over Marcel.”

Ellen (42) – Begeleid vanuit ziekte naar een nieuwe job

Geen quick fix, maar een duurzame verandering met als resultaat:

Vol energie naar school en voldaan weer naar huis.

Methodieken

Human Impact werkt met diverse methodieken.

  • Talent Motivatie Analyse (TMA)
  • Ikigai
  • IPA-Omwen methode
  • DISC
  • Matrix-methode
Alle methodieken zijn persoonsgericht, individueel maatwerk, en gericht op ontwikkeling en waar je gelukkig van wordt. De IPA/OMWEN-methode is specifiek gericht op het reduceren van werkdruk en stress, en daarom uitermate geschikt voor collega’s in het onderwijs.
Wil je meer informatie over een van de gebruikte methodieken? Stuur een berichtje en we vertellen je er graag meer over!
Ontdek het boek

"Van werknemer naar ondernemer"

Voor Bas Smeets van Maak Jouw Impact heb ik een belangrijk aandeel gehad in het schrijven van het boek: Van werknemer naar ondernemer.

In dit boek staan 12 prachtige portretten opgetekend van mensen in dezelfde situatie als jij en ik: ze twijfelden over hun huidige baan, verdeeld over allerlei branches en sectoren.
Het verschil? Zij durfden het aan om de stap te maken en dat beïnvloedde hun leven even drastisch als in positieve zin. Stuk voor stuk zijn ze succesvol en denken ze nog wel eens: "Had ik dit maar veel eerder gedaan"

Als je de verhalen van deze mensen leest, zul je veel zaken herkennen waar je zelf momenteel ook bij stilstaat of misschien zelfs wel mee worstelt. Zij gingen je voor door een belangrijke stap te zetten: werken met een Impactcoach van Het Passie Profiel. En daar hebben ze geen seconde spijt van gekregen!

Samen met Peter de Koning ben ik er trots op dat we deze succesverhalen wereldkundig hebben kunnen maken in dit prachtige, inspirerende boek!

Klik op de afbeeldingen voor een vergote weergave.

Vertrouwd door onder andere
Hoe kan ik je helpen?