06 - 28 17 28 45 marcel@humanimpactnl.nl

Zo ziet werkgeluk er dus uit!

door | 20 maart 2023 | Loopbaancoaching

Als je van baan naar baan gehopt bent om eindeloos te zoeken waar je werkgeluk ligt, maar je hebt niet de juiste tools in handen gehad, je talenten werden niet aangesproken of je miste de juiste begeleiding, hoe kom je dan tot de juiste keuze?

Mijn cliënt zette de juiste stappen en dat is een felicitatie waard aan alle betrokkenen!

John Smit en hashtagVMI, van harte proficiat en hartelijk dank voor het geschonken vertrouwen in mij en de keuze voor een ongebruikelijke route, die leidde tot de perfecte match! Geweldig om daarvan getuige te mogen zijn 👌🏻

Namens hashtagBennuSerinBV en hashtagHumanImpactNL een flink portie dagelijks werkgeluk gewenst, John! 🍀

Over Marcel van Schalkwijk

Oprichter en eigenaar Marcel van Schalkwijk begeeft zich graag op het onderwijsspeelveld voor een wezenlijke, effectieve en duurzame verandering die aansluit bij mens en organisatie. Zijn ervaring ligt primair in interim-management, maar ook projectmatige opdrachten als leidinggevende, trainer, (job)coach, onderwijsadviseur of sparringpartner. zijn goed mogelijk. Zijn achtergrond als re-integratieconsulent is een plus. Naast deze werkzaamheden is hij op aanvraag ook beschikbaar als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand, presentator of dagvoorzitter.

Lees mijn verhaal

Hoe kan ik je helpen?