06 - 28 17 28 45 marcel@humanimpactnl.nl

OANT SJEN SNEEK; KOMT D’R IN DOETINCHEM!

door | 9 mei 2023 | Interim

Mijn opdracht als interim teamleider bovenbouw in het mooie Snits zit erop! Wat een geweldige tijd heb ik gehad op #Aeres vmbo Sneek, school voor groen onderwijs.

Niet eerder had ik met deze praktijkgerichte doelgroep gewerkt en ik kan niet anders zeggen dan dat de bevlogenheid er vanaf spatte!

Samen hebben we hard gewerkt aan een kwaliteitsslag, meer stabiliteit en een nog beter toekomstperspectief. De basis daarvoor is gelegd, terwijl we onze vmbo’ers met veel vertrouwen naar hun examen hebben gebracht. Ik ben erg benieuwd naar hun resultaten en voor het uitreiken van de diploma’s rij ik graag op en neer naar Friesland.

Na de voorjaarsvakantie ben ik gestart als interim opleidingsmanager Mobiliteit & Logistiek op het #GraafschapCollege in Doetinchem, ook weer een compleet nieuw terrein.

De eerste twee maanden zijn enerverend geweest en ook hier zijn de eerste stappen gezet, op weg naar een mooie toekomst. Houd mijn LinkedIn-pagina gerust in de gaten voor meer informatie en updates.

Voor nu dank ik de collega’s in Sneek voor de prachtige periode. We zien elkaar weer op 18 juli bij de diplomering! 🍀👋🏻

Over Marcel van Schalkwijk

Oprichter en eigenaar Marcel van Schalkwijk begeeft zich graag op het onderwijsspeelveld voor een wezenlijke, effectieve en duurzame verandering die aansluit bij mens en organisatie. Zijn ervaring ligt primair in interim-management, maar ook projectmatige opdrachten als leidinggevende, trainer, (job)coach, onderwijsadviseur of sparringpartner. zijn goed mogelijk. Zijn achtergrond als re-integratieconsulent is een plus. Naast deze werkzaamheden is hij op aanvraag ook beschikbaar als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand, presentator of dagvoorzitter.

Lees mijn verhaal

Hoe kan ik je helpen?