06 - 28 17 28 45 marcel@humanimpactnl.nl

Hoe trots kun je zijn? (Deel 2)

door | 20 juli 2023 | Interim

Van april 22 tot en met maart 2023 mocht ik als interim teamleider mijn bijdrage leveren aan het bovenbouwteam van Aeres vmbo Sneek. In geval van nood heb ik zelfs weer voor de klas gestaan en ik kan u zeggen, dat was lang geleden…

Gisteravond was ik uitgenodigd voor de diplomauitreiking in het mooie Friesland. Maarliefst 98,5% van de examenkandidaten is geslaagd!! 98,5%!!

Ik neem mijn pet af en maak een diepe buiging voor al die zwoegende, zwetende leerlingen en collega’s, die het na een paar zware jaren (details hou ik achterwege) zó enorm goed gedaan hebben!

WAT EEN GE-WEL-DI-GE PRESTATIE HEBBEN JULLIE NEERGEZET!!

En terecht dat jullie voor elke leerling aandacht en tijd vrijmaakten. Wat hebben we een intensieve periode door gebikkeld samen, maar wat was het dat waard!

Het was heel fijn even terug in Sneek te zijn. Het goede gevoel was er direct weer. Jullie hebben er een supergezellig feest van gemaakt samen en dat was meer dan verdiend!

Oant sjen! Het ga jullie ongelooflijk goed 🍀

Over Marcel van Schalkwijk

Oprichter en eigenaar Marcel van Schalkwijk begeeft zich graag op het onderwijsspeelveld voor een wezenlijke, effectieve en duurzame verandering die aansluit bij mens en organisatie. Zijn ervaring ligt primair in interim-management, maar ook projectmatige opdrachten als leidinggevende, trainer, (job)coach, onderwijsadviseur of sparringpartner. zijn goed mogelijk. Zijn achtergrond als re-integratieconsulent is een plus. Naast deze werkzaamheden is hij op aanvraag ook beschikbaar als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand, presentator of dagvoorzitter.

Lees mijn verhaal

Hoe kan ik je helpen?